FOTO ALBUM – SCRAPBOOK – Rainbow

30.00  vključno z DDV

Album je unikaten in tematsko ročno izdelan v Sloveniji.

Foto album 30 x 30 cm, 30 listni, 190g/m2, za 240 slik.

Priloženih je 147 nalepk z emoji in oblački ter kuverto na notranji strani za shranjevanje.

Cena 30€ vključuje DDV in poštnino.

Ni na zalogi

Kategorija:

FOTO ALBUM – SCRAPBOOK – Rainbow

Foto album scrapbook je za vse foto navdušence! Vedno več nas je, ki uživamo v listanju foto-albuma. Fotografije na računalniku z leti izgubijo svoj pomen, se izgubijo, jih je čez leta preveč, v scrapbook pa nalepite le svoje najboljše in tiste, ki nosijo poseben pečat.

V čem je razlika med navadnim foto albumom in scrapbook-om? Scrapbook je personaliziran od prve (naslovne strani) pa vse do zadnje strani. Scrapbook Rainbow ima tudi 147 čudovitih nalepk, ki vam omogočajo bolj doživeto in barvito polnjenje scrapbook-a.

Naš Scrapbook je narejen tako, da boste z užitkom lepili slike, dopisali najboljše dogodke in doživetja, prilepili smajlija ali dali like vašim najboljšim fotografijam.

ZUNANJOST FOTO ALBUMA:

  • Unikaten in tematsko ročno izdelan v Sloveniji.
  • Album je dimenzij 30×30 cm. Sprednja in zadnja stran sta svetlo rjave barve iz zelo trdega papirja. Album je zvezan z močno spiralo.
  • Na sprednji zunanji strani je prostor za vašo sliko, prostor za napis destinacije, prostor za podpis in prostor za datum.

NOTRANJOST FOTO ALBUMA:

  • Vsebuje 30 debelih listov (190g/m2). Listi so bele barve in gladke površine.
  • Primeren za 240 slik, če na vsako stran lista v albumu nalepite 4 slike velikosti 13 cm x 10 cm.
  • Slike je v album potrebno lepiti z obojestranskimi lepilnimi lističi ali lepilnim trakom.

DODATEK K FOTO ALBUMU:

  • K izdelku je dodanih 147 nalepk. (vse nalepke so predstavljene na sliki). Nalepke so zbrane na treh A4 listih. En list vsebuje nalepke z različnimi emoji (čustveniki), dva A4 lista pa različne oblačke in stickerje za vpisovanje besedila ob slikah.
  • Na notranji prvi strani albuma vas čaka tudi vintage kuverta, kamor lahko spravite vse spomine, vstopnice, letalske karte, denar, letake in račune z vašega potovanja.

Rainbow pomeni mavrico, saj smo ravno s to besedo želeli poimenovati barvitost in lepoto ročno narejenega albuma. Rainbow je lahko tudi odlično darilo zate, po zaključenem potovanju ali za tvoje prijatelje, znance in družinske člane, ki se bodo takšnega darila zagotovo razveselili.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “FOTO ALBUM – SCRAPBOOK – Rainbow”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja