FOTO ALBUM – SCRAPBOOK – hashtag

30.00  vključno z DDV

FOTO ALBUM – SCRAPBOOK – hashtag

Album je unikaten in tematsko ročno izdelan v Sloveniji.

Foto album, 30 listni, 190g/m2, 30×30 cm, za 240 slik.

Zraven albuma dobite 147 nalepk z emoji in oblački ter kuverto na notranji strani za shranjevanje spominov.

Cena 30 € vključuje DDV in strošek pošiljanja

Ni na zalogi

Kategorija:

FOTO ALBUM – SCRAPBOOK – hashtag

ZUNANJOST FOTO ALBUMA:

Album je dimenzij 30×30 cm. Sprednja in zadnja stran sta svetlo rjave barve iz zelo trdega papirja. Album je zvezan z močno spiralo. Album je unikaten in tematsko ročno izdelan v Sloveniji.

OPIS ZUNANJOSTI FOTO ALBUMA:

  • SREDNJI ZGORNJI OKVIR: namenjen je napisu kraja kamor ste potovali.
  • BELA OKVIRJA S HASHTAG: namenjen sta dvema najboljšima slikama, s hastag pa lahko označite spomine in doživetja na slikah.
  • SPODNJI LEVI OKVIR: namenjen je vašemu podpisu in vpisu datuma.

NOTRANJOST FOTO ALBUMA:

Album vsebuje 30 debelih listov (190g/m2). Listi so bele barve in gladke površine.

Album je primeren vsaj za 240 slik, če na vsako stran lista v albumu nalepite 4 slike velikosti 13 cm x 10 cm. Lahko pa v album nalepite tudi slike večjih ali manjših dimenzij.

Slike je v album potrebno lepiti z obojestranskimi lepilnimi lističi ali lepilnim trakom.

DODATEK K FOTO ALBUMU:

Zraven foto albuma prejmete 147 nalepk. Nalepke so zbrane na treh A4 listih. En list vsebuje nalepke z različnimi emoji (čustveniki), dva A4 lista pa različne oblačke in stickerje za vpisovanje besedila ob slikah. (vse nalepke predstavljene na sliki). Z nalepkami si foto album opremite po lastni želji, pri slikah označite doživetja, ki jih ne boste nikoli pozabili in k slikam dopišite najboljše epizode z vašega potovanja.

Na notranji prvi strani albuma pa vas čaka tudi vintage kuverta, kamor lahko spravite vse spomine, vstopnice, letalske karte, denar, letake  in račune z vašega potovanja.

KOMU JE FOTO ALBUM NAMENJEN:

Foto album je namenjen vsem, ki radi med listanjem obujate spomine. Koliko krat ste se odločili ponovno ogledati slike s potovanja, ki jih hranite na računalniku? Koliko krat pa ste odprli star album iz otroštva in se od srca nasmejali slikam, ki so iz vas potegnile najlepše spomine?

Naš Foto album – Scrapbook – hashtag je narejen tako, da boste z užitkom lepili slike, dopisali najboljše dogodke in doživetja, prilepili smajlija ali dali like vašim najboljšim fotografijam. 

Foto album je tudi odlična ideja za DARILO zase, za vaše najbližje in za vse navdušence nad potovanji, ki bi se takšnega albuma še kako razveselili.