FOTO ALBUM – SCRAPBOOK – Charm

30.00  vključno z DDV

Album je unikaten in tematsko ročno izdelan v Sloveniji.

Foto album 30 x 30 cm, 30 listni, 190g/m2, za 240 slik.

Priloženih je 147 nalepk z emoji in oblački ter kuverto na notranji strani za shranjevanje.

Cena 30€ vključuje DDV in poštnino.

Ni na zalogi

Kategorija:

FOTO ALBUM – SCRAPBOOK – Charm

Foto album je namenjen vsem, ki radi med listanjem obujate spomine. Koliko krat ste se odločili ponovno ogledati slike s potovanja, ki jih hranite na računalniku? Koliko krat pa ste odprli star album iz otroštva in se od srca nasmejali slikam, ki so iz vas potegnile najlepše spomine?

Naš Foto album je narejen tako, da boste z užitkom lepili slike, dopisali najboljše dogodke in doživetja, prilepili smajlija ali dali like vašim najboljšim fotografijam.

ZUNANJOST FOTO ALBUMA:

Album je dimenzij 30×30 cm. Sprednja in zadnja stran sta svetlo rjave barve iz zelo trdega papirja. Album je zvezan z močno spiralo. Album je unikaten in tematsko ročno izdelan v Sloveniji.

Na sprednji zunanji strani je prostor za vašo sliko, prostor za napis destinacije, prostor za podpis in prostor za datum.

NOTRANJOST FOTO ALBUMA:

Album vsebuje 30 debelih listov (190g/m2). Listi so bele barve in gladke površine. Album je primeren vsaj za 240 slik, če na vsako stran lista v albumu nalepite 4 slike velikosti 13 cm x 10 cm. Slike je v album potrebno lepiti z obojestranskimi lepilnimi lističi ali lepilnim trakom.

DODATEK K FOTO ALBUMU:

Zraven foto albuma prejmete 147 nalepk. Nalepke so zbrane na treh A4 listih. En list vsebuje nalepke z različnimi emoji (čustveniki), dva A4 lista pa različne oblačke in stickerje za vpisovanje besedila ob slikah. (vse nalepke predstavljene na sliki).

Na notranji prvi strani albuma pa vas čaka tudi vintage kuverta, kamor lahko spravite vse spomine, vstopnice, letalske karte, denar, letake in račune z vašega potovanja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “FOTO ALBUM – SCRAPBOOK – Charm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja